KOLAČIĆI

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo unaprijedili iskustvo na stranici. Koristimo kolačiće od Google Analytics i Mailchimp usluga. Za više informacija o kolačićima i uputama kako upravljati njima posjetite ovu stranicu.

 

NEWSLETTER

Nakon što potvrdite prijavu na našu newsletter listu koja će biti poslana na email adresu (nakon unosa na našoj stranici), vašu email adresu ćemo čuvati na Mailchimp serverima, koristiti ćemo ju isključivo za slanje Pawsome Stuff promocijskih poruka i nećemo ju dijeliti sa neovlaštenim stranama. Zahtjev za uklanjanje Vaše email adrese s naše newsletter liste nam možete poslati u svakom trenutku na email info.pawsome@gmail.com nakon čega ćemo Vašu email adresu ukloniti.

 

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Opće uvjete poslovanja prije korištenja web stranice www.pawsome-stuff.com u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu.

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI

PAWSOME, obrt za usluge i proizvodnju obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. PAWSOME, obrt za usluge i proizvodnju i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

OPĆE ODREDBE UVJETA PRODAJE

Nositelj svih prava na internet stranici www.pawsome-stuff.com je PAWSOME, obrt za usluge i proizvodnju, vl. Anja Perkov i Marina Šimac (dalje u tekstu.: PAWSOME) koji putem navedene stranice pruža uslugu narudžbe i prodaje.
Uvjeti korištenja vrijede za sve posjetitelje internet stranice te kupce. Uvjetima korištenja utvrđuje se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda.
Vlasnice obrta PAWSOME zadržavaju pravo promijeniti uvjete korištenja bez prethodne najave. Pri svakom posjetu stranici smatra se da se posjetitelj slaže s Uvjetima korištenja. Ako se ne slaže, molimo da prestane koristiti internet stranicu ili da svoje sugestije pošalje na e-mail info.pawsome@gmail.com

 

​UVJETI POSLOVANJA

PAWSOME, obrt za usluge i proizvodnju nije odgovoran za komentare i sadržaje koje posjetitelj može postaviti na stranicu www.pawsome-stuff.com. Posjetitelj stranicu koristi na vlastitu odgovornost i sam odgovara za informacije koje može vidjeti na stranici www.pawsome-stuff.com. PAWSOME ne može biti odgovoran za eventualnu štetu prouzročenu pogrešno interpretiranim informacijama od strane posjetitelja stranice.
PAWSOME, obrt za usluge i proizvodnju ima pravo raskinuti ugovor s kupcem/posjetiteljem u bilo kojem trenutku ako smatra da tvrtki to može na bilo koji način naštetiti ili nanosi štetu.

 

KUPOPRODAJNI PROCES

Kupac proizvod naručuje upitom koji upućuje na e-mail adresu info.pawsome@gmail.com. PAWSOME se obvezuje na upit odgovoriti unutar 24h od dostavljene narudžbe. Nakon narudžbe kupac dobiva ponudu koju potvrđuje avansnom uplatom dijela ili punog iznosa cijene proizvoda, ovisno o artiklu.

Sav se namještaj izrađuje po narudžbi te je maksimalni rok isporuke 30 radnih dana. Ukoliko je traženi proizvod dostupan odmah kupac će biti o tome obaviješten prilikom narudžbe. Tekstilni i kartonski asortiman u pravilu je dostupan odmah prilikom narudžbe, o isteku zaliha kupci će biti obavješteni na web stranici ili prilikom upita.

Prihvaćanjem općih uvjeta korištenja potvrdili ste da se slažete s kupoprodajnim procesom. Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke. Reklamacije uvažavamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošača čl. 43., 44., 45., 46., 47., 48. i 49.. Raskid ugovora reguliran je Člankom 45. Zakona o zaštiti potrošača, osim u situacijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora prema Članku 49. Zakona o zaštiti potrošača. Sve pritužbe možete nam uputiti pismeno na adresu PAWSOME, obrt za usluge i proizvodnju, Cvjetna cesta 1, 10 000 Zagreb ili na mai adresu info.pawsome@gmail.com.

Pogrešno naručenu robu ne mijenjamo osim ako se radi o ispravnoj i nekorištenoj robi, a o čemu odlučuje osoba zadužena za to u obrtu PAWSOME. Kupac može robu zamijeniti za drugi proizvod. Ako dođe do pogrešno isporučene robe, kupac je dužan navedeni proizvod vratiti neoštećen i nekorišten u originalnom pakiranju u roku od sedam dana, a PAWSOME se obvezuje kupcu vratiti proizvod koji je prvotno trebao biti isporučen ili zamjenom proizvoda istih cjenovnih i sastavnih karakteristika.

PAWSOME omogućuje kupcima podnošenje prigovora putem pošte na adresu tvrtke ili elektroničke pošte te se obvezuje odgovoriti na njih u roku od 15 dana od kada je prigovor zaprimljen.
Eventualne sporove između trgovca i kupca, PAWSOME će nastojat riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu.


REKLAMACIJE I POVRATI

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Ako dođe do pogrešno isporučene robe, kupac je dužan navedeni proizvod vratiti neoštećen i nekorišten u originalnom pakiranju u roku od sedam dana, a PAWSOME se obvezuje kupcu vratiti proizvod koji je prvotno trebao biti isporučen ili zamjenom proizvoda istih cjenovnih i sastavnih karakteristika.
Kupac je dužan uputiti reklamaciju i to e-mailom na info.pawsome@gmail.com ili pismeno u zakonskom roku od 14 dana.
Pravo na reklamacije korisnik stječe ako:

  • roba nije isporučena po uputama iz narudžbe
  • isporučena roba ne odgovara standardima
  • je došlo do oštećenja prilikom isporuke

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu te je kupac dužan usporediti primljene artikle s računom, ako nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer naknadne reklamacije se neće uvažavati. Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Pisani prigovor potrošača podnosi se sukladno čl. 10. st. 1. – 3. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14).
Obavještavamo potrošače da pisani prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu dostaviti poštanskim putem na adresu: PAWSOME, obrt za usluge i proizvodnju, Cvjetna cesta 1, 10 000 Zagreb ili poslati putem e-maila na info.pawsome@gmail.com

Sukladno čl. 10. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), na Vaš pisani prigovor očitovat ćemo se odgovorom u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka Vašeg prigovora.

U pisanom prigovoru molimo napišite Vaše ime i prezime te adresu za dostavu odgovora.

 

​UVJETI PLAĆANJA

Sve navedene cijene izražene su u hrvatskim kunama. Sve cijene su bez PDV jer PAWSOME nije u sustavu PDV-a. Ponuda i cijene za specijalne akcije vrijede do isteka roka koji je naveden na stranici ili ako je tako navedeno, do isteka zaliha.

Kupac proizvod naručuje upitom koji upućuje na mail adresu info.pawsome@gmail .com. Nakon narudžbe kupac dobiva ponudu koju potvrđuje avansnom uplatom dijela ili punog iznosa cijene proizvoda, ovisno o artiklu. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, ili internet bankarstvom.

Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

Naziv primatelja: Pawsome, obrt za usluge i proizvodnju, vl. Anja Perkov i Marina Šimac
Adresa primatelja: Cvjetna cesta 1
Grad primatelja: Zagreb
PBR primatelja: 10000
Država primatelja: Hrvatska
IBAN primatelja: IBAN: HR68 2340 0091 1604 9992 4
Model plaćanja: 00
Izračunavanje poziva na broj: datum
Opisa plaćanja: Uplata prema ponudi br.xx​

 

DOSTAVA

Dostava proizvoda vrši se putem usluge HP Express Hrvatske pošte, ili putem kurirskih službi.

Dostavu plaća kupac.

Paketi se dostavljaju na dogovorenu adresu ili se dogovara osobno preuzimanje na prodajnim mjestima partnera ili u sjedištu obrta.

Sve narudžbe koje zaprimimo do 12:00 sati šaljemo isti radni dan, a narudžbe zaprimljene iza 12:00 sati šaljemo prvi idući radni dan.

Nema minimalne niti maksimalne narudžbe.

Molimo kupce da pažljivo pročitaju Opće uvjete dostave robe.
Svi artikli su prije predaje kurirskoj službi pregledani stoga se smatra da su isporučeni u ispravnom stanju. Ako ste dobili proizvod koji niste naručili ili proizvod s greškom molimo da nas obavijestite putem e-maila info.pawsome@gmail.com.

Kupac ima pravo na povrat artikla ako isti ima materijalni ili kvalitativni nedostatak, što se utvrđuje vještačenjem. U navedenom slučaju molimo kupca da nas o istome obavijesti na e-mail, a mi ćemo mu odgovoriti u najkraćem roku.

U slučaju dostave u druge zemlje molimo da nas kontaktirate putem e-maila na info.pawsome@gmail.com.

Vrijeme dostave započinje primitkom uplate na žiro račun PAWSOME, obrt za usluge i proizvodnju. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate. Za uplate iz inozemstva radi se o tri do sedam dana. Za uplate iz inozemstva, kupac snosi sve bankovne troškove. Ako želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12:00 sati.