Upoznaj Pawsome Ekipu

Iza imena PAWSOME stoje dvije entuzijastične inženjerke koje je prije svega spojila ljubav prema životinjama. PAWSOME nastaje kao dizajnerski odgovor na uobličavanje te ljubavi u jedinstven brend koji u sebi objedinjuje moderan dizajn i ljubav prema kućnim ljubimcima.

Temeljni pokretač bila je želja da se, u sad već ozbiljnom svijetu odraslih, u nama, ali i Vama, očuva dijete koje ce izrađivati igraonice i poligone, ali ovaj put za najbolje čovjekove prijatelje. Razigranost, vedrina i inovativnost najbolje opisuju kolekcije proizvoda čija je dodatna vrijednost mogućnost prilagodbe različitim namjenama i korisnicima.

Zašto PAWSOME? Jer šapice su zakon! Male ili velike, šarene ili jednobojne, čistokrvne ili miješane, šapice svih vrsta i oblika, a mi smo tu da ih učinimo sretnima, jer naš dom je i njihov dom.

Misija

Stvaranje originalnog brenda koji će svojom kvalitetom i specifičnom namjenom odgovoriti potrebama modernog stanovanja i zadovoljiti korisnike, bili oni ljubimci ili njihovi vlasnici.

Vizija

Naša vizija u osnovi je šira od našeg brenda. Naše djelovanje kroz PAWSOME ne želi samo reagirati na potrebe modernog čovjeka koji kući dolazi svom ljubimcu, već želimo svojim djelovanjem omogućiti ne samo bolji dom za kućne ljubimce već osigurati dom svakoj životinji na svijetu. Jer one to zaslužuju.

Suradnici

Naše ćeš proizvode susresti posvuda! Pawsome Stuff surađuje i dijeli ljubav prema ljubimcima s raznim etabliranim brandovima. Pronađi nas na ovim mjestima!

Pawsome Suradnici - Dama i Skitnica

Dama i skitnica

salon za šišanje pasa
Ul. grada Vukovara 249, Zagreb

Pawsome Suradnici - Cat Caffe

Cat caffe

caffe bar
Kušlanova 6, Zagreb

Pawsome Suradnici - Lollipop

Lollipop

trgovina
Ul.Josipa Vargovića 2, 48000 Koprivnica

Tvoj ljubimac čeka da klikneš ovdje.